Klanten geven ons gemiddeld een 9,5
info@vandermeeronderhoud.nl
06 484 878 55

Mogelijkheden bespreken

Uw woning is niet helemaal (meer) naar uw wens. U zou uw woning graag aan willen passen maar twijfelt over de mogelijkheden. Kan het wel wat wij willen? Past het in ons budget? Wij snappen dat u veel vragen en misschien zelfs twijfels heeft. Niet nodig. Van der Meer onderhoud denkt met u mee. Kijkt naar de mogelijkheden die er zijn en zoekt alternatieven waar nodig. Wij doen er alles aan om uw wensen  te realiseren binnen het beschikbare budget.

Van der Meer Onderhoud
Van der Meer Onderhoud

Aanbouw, opbouw en verbouw

Voor particuliere woningeigenaren doen wij zowel aanbouw, opbouw als verbouw van een woning. Wij verzorgen de bouw, u regelt het ontwerp en de bouwvergunning, als deze vereist is. Tijdens de bouw houden wij u op de hoogte van de voortgang en mocht het niet gaan zoals afgesproken, dan trekken wij tijdig aan de bel. Goede communicatie is bij ons vanzelfsprekend.

“Als ik zie hoe blij mensen zijn dat hun huis helemaal geworden is zoals ze droomden, ben ik een gelukkig mens”

Emiel van der Meer, Van der Meer Onderhoud

Kwaliteit

Ons werk is altijd van de hoogste kwaliteit.

Communicatie

Wij denken met u mee en houden u op de hoogte van de voortgang van het werk.

Ervaring

Onze jarenlange ervaring laat elk project slagen.

Betrouwbaar

Een man, een man. Een woord, een woord.

Van der Meer Onderhoud

Aanbouw

Bij de aanbouw van een woning breiden wij de woning uit met een extra kamer of kamers op de begane grond. Wij regelen de complete aanbouw, van fundering tot deurbeslag. Het ontwerp van de aanbouw regelt u zelf. Een architect maakt het ontwerp en zal een constructeur vragen de benodigde berekeningen uit te voeren. Op basis van het ontwerp maken wij een passende kostenberekening. Hierin nemen wij uw wensen ten aanzien van de kwaliteit en uitstraling mee. Zijn we het eens over de aanneemsom, dan gaat het werk in uitvoering.

Opbouw

Onder een opbouw valt alles wat op een woning gezet wordt. Dat kan een dakkapel zijn, maar ook een geheel nieuwe verdieping. Een opbouw is een ideale oplossing als u uw woning wilt vergroten maar op de begane grond geen ruimte heeft om uit te breiden. Ook voor een opbouw geldt dat u het ontwerp zelf regelt en wij een kostenberekening maken. Daarbij denken wij met u mee en zoeken wij naar de beste opties binnen het beschikbare budget.

Van der Meer Onderhoud

Verbouw

Het verbouwen van een woning omvat alle veranderingen aan een woning. Dit is enorm breed, van nieuwe kozijnen of een nieuwe badkamer tot het verwijderen van een muur en het plaatsen van vloerverwarming. Door onze ruime ervaring en grote diversiteit aan opgeleverde projecten kunnen wij alle soorten verbouwingen van uw woning doen.

Van der Meer Onderhoud

Emiel van der Meer, Van der Meer Onderhoud

+31 6 484 878 55

De mogelijkheden bespreken?

Wilt u weten wat wij voor u en uw woning kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en omschrijf daarin wat u graag zou willen veranderen aan uw woning. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Een vraag stellen

    Teruggebeld worden?

      © Copyright 2024 | Van der Meer Onderhoud