Klanten geven ons gemiddeld een 9,5
info@vandermeeronderhoud.nl
06 484 878 55

Samen werken = samenwerken

Van huis uit hadden we al een bouwbedrijf. Ik ken dus het klappen van de zweep. Toen ik voor mijzelf begon als eenmanszaak, had ik na een maand al het eerste personeel. Samen werken en samenwerken is voor mij heel belangrijk. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, niet alleen voor mijn werk, maar ook voor mijn klanten en personeel. Mijn werk doe ik met liefde. Voor mij maakt het niet uit of ik aan een luxe woning bezig ben of een budget badkamer. Iedere klant is voor mij even belangrijk en heeft recht op goed werk van een goede kwaliteit.

Van der Meer Onderhoud

“Ik doe mijn werk met liefde en ik ben trots op mijn werk

Emiel van der Meer, Van der Meer Onderhoud

Van der Meer Onderhoud

Bouwen met betrouwbaarheid

Hoe ik tegen mijn werk aankijk, zoek ik ook bij de mensen die ik in dienst neem.
Van mijn onderaannemers verlang ik hetzelfde. Goed werk leveren, van goede kwaliteit en doen wat je belooft. Te vaak zie ik het misgaan en worden wij gevraagd om het alsnog op te lossen. Zonde is dat, want vaak kost het de mensen dubbel geld. Daarom spannen wij ons tot het uiterste in om wat wij doen, in één keer goed te doen. Duidelijke offertes, eerlijke kostenramingen, dat is wat u van ons mag verwachten. Mocht het zo zijn dat er toch meerwerk nodig is, maken we daar vooraf afspraken over. Wij confronteren u niet met facturen voor werkzaamheden die niet vooraf zijn besproken. Van der Meer Onderhoud is een betrouwbaar bedrijf waar u op kunt bouwen.

Betrouwbaar

Wij doen wat wij afspreken en spreken af wat we doen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop.

Garantie

U krijgt garantie op het geleverde werk.

Vakmanschap

Vakmensen maken het werk.

Van der Meer Onderhoud

Meer dan alleen bouwen

Mensen blij maken zit in onze natuur. Soms wil iemand een nieuwe badkamer in zijn woning maar is het budget net een beetje aan de krappe kant. Wij gaan dan net zo lang puzzelen tot het wel lukt. Door een iets andere tegel te kiezen of een ander toilet. Hoe fijn is het dan als we erin slagen het werk wel binnen budget te kunnen maken. De blijdschap van de klant als het werk naar volle tevredenheid is uitgevoerd, geeft ons een heel tevreden gevoel. De voldoening die we daarmee uit ons werk halen, is veel waard. Daarom werken we ook één keer per jaar belangeloos mee aan een maatschappelijk project. Iets terug doen voor de maatschappij en daarmee mensen helpen, is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Van der Meer Onderhoud

Emiel van der Meer, Van der Meer Onderhoud

+31 6 484 878 55

Van der Meer Onderhoud is uw betrouwbare partner voor zakelijke en particuliere verbouwingen, voor grote en kleine projecten. Bij ons is afspraak echt afspraak, daar kunt u van op aan.

Wilt u meer weten? Vul het contactformulier in of stuur een whatsapp bericht.

Een vraag stellen

    Liever even bellen?      © Copyright 2022 | Website door Company Fuel