Klanten geven ons gemiddeld een 9,5
info@vandermeeronderhoud.nl
06 484 878 55

Betrouwbaar

Wij bouwen met duidelijke afspraken en factureren eerlijke bedragen

Kwaliteit

Kwaliteit in zowel personeel als materialen staat bij ons voorop.

Garantie

U krijgt te allen tijden garantie op het geleverde werk.

Vakmanschap

Vakwerk benodigd Vakmanschap, daarom werken wij met gekwalificeerde mensen.

Uw droomt het, wij bouwen het

Gaat u verbouwen of uitbouwen? Wilt u een dakkapel of een nieuwe badkamer?  Wat uw wens ook is: een groter, luxer, praktischer, veiliger of moderner huis, van der Meer Onderhoud maakt het voor u mogelijk met een goede bouwbegeleiding. U kunt bij ons terecht voor de renovatie of verbouwing van uw woning en voor het onderhoud aan uw huis.

Van der Meer Onderhoud

Bouwen met betrouwbaarheid

Wij spannen wij ons tot het uiterste in om wat wij doen, in één keer goed te doen. Duidelijke offertes, eerlijke kostenramingen, dat is wat u van ons mag verwachten. Mocht het zo zijn dat er toch meerwerk nodig is, maken wij daar vooraf afspraken over. Wij confronteren u niet met facturen voor werkzaamheden die niet vooraf zijn besproken. Van der Meer Onderhoud is een betrouwbaar bedrijf waar u op kunt bouwen.

Van der Meer Onderhoud
Van der Meer Onderhoud

Meer dan alleen bouwen

Mensen blij maken zit in onze natuur. Soms wil iemand een nieuwe badkamer in zijn woning maar is het budget net een beetje aan de krappe kant. Wij gaan dan net zo lang puzzelen tot het wel lukt. Door een iets andere tegel te kiezen of een ander toilet. Hoe fijn is het dan als we erin slagen het werk wel binnen budget te kunnen maken? De blijdschap van de klant als het werk naar volle tevredenheid is uitgevoerd, geeft ons een heel tevreden gevoel. De voldoening die we daarmee uit ons werk halen, is ons veel waard. Daarom werken we ook één keer per jaar belangeloos mee aan een maatschappelijk project. Iets terug doen voor de maatschappij en daarmee mensen helpen, is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Van der Meer Onderhoud

Emiel van der Meer, Van der Meer Onderhoud

+31 6 484 878 55

Van der Meer Onderhoud is uw aannemer voor zakelijke en particuliere verbouwingen, voor grote en kleine projecten. Bij ons is afspraak echt afspraak, daar kunt u van op aan.

Wilt u meer weten? Vul het contactformulier in of stuur een whatsapp bericht.

Een vraag stellen

    Liever even bellen?

      © Copyright 2024 | Van der Meer Onderhoud