Klanten geven ons gemiddeld een 9,5
info@vandermeeronderhoud.nl
06 484 878 55

Transformeren

Voor beleggers en projectontwikkelaars transformeren wij bestaande panden naar appartementen voor verkoop en verhuur. Vaak gaat het om sterk verouderde en verwaarloosde objecten in binnenstedelijk gebied. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee, die wij graag aan gaan!
Wij verbouwen een pand met de mogelijkheden die er budgettair zijn. Exclusieve appartementen met een hoogwaardige en luxe afwerking of toch liever appartementen voor starters? Wij maken het allemaal.

Van der Meer Onderhoud

Kwaliteit

Wat wij doen, doen wij goed

Garantie

Garantie is bij ons gegarandeerd.

Betrouwbaar

Heldere afspraken, geen smoesjes.

Vakmanschap

Wij werken alleen met gekwalificeerde mensen.

Van der Meer Onderhoud

Complete uitvoering

Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het verbouwen van panden. Zo hebben we van 2 winkelpanden met bovenwoningen een woonblok gemaakt met 10 appartementen.
Daarbij nemen wij de gehele uitvoering op ons. Groot voordeel voor de opdrachtgever: één aanspreekpunt. Wij regelen de volledige planning, inkoop van materialen, aansturing van de onderaannemers en correcte oplevering. Loopt het niet zoals gepland, dan informeren wij tijdig en sturen we bij. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij bieden uiteraard garantie op onze werkzaamheden. Deze beschrijven wij duidelijk vooraf in onze offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent als er na oplevering iets toch niet helemaal goed blijkt te zijn.

Van der Meer Onderhoud

Emiel van der Meer, Van der Meer Onderhoud

+31 6 484 878 55

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel voor een afspraak of vul het formulier in.

Een vraag stellen

    Teruggebeld worden?

      © Copyright 2024 | Van der Meer Onderhoud