Klanten geven ons gemiddeld een 9,5
info@vandermeeronderhoud.nl
06 484 878 55

Totaalrenovatie Winkelpanden met Boven- en Achterhuizen

Recht tegenover de parochie van de Agneskerk bevondt zich het blok van winkels en woningen op de Beeklaan 183-189. De panden zijn voorheen, jaren verstopt achter een verslechterd aanzicht en waren recentelijk voor de transformatie nog doelwit van een kansloze golf van vandalisme. Wij hebben onze uiterste best gedaan om deze locatie weer terug te brengen naar haar gloriedagen!

De verouderde winkelpuien hebben plaats gemaakt voor een authentieke gevel waarachter nu gewoond zal worden. Winkels in dit deel van de straat zijn passé, dus zal de transformatie naar vier appartementen bijdragen aan het terugdringen van het woningtekort. Twee van de vier woningen hebben nu toegang vanuit het hofje aan de Van Swindenstraat en alle vier hebben een heerlijk privétuintje.

De bovenliggende appartementen zijn zowel intern als extern vernieuwd en hebben zelfs een nieuwe kapverdieping gekregen. Na realisatie staat hier weer een modern blok woningen dat de komende generaties Hagenaars woongenot kan bieden. Iets waar zoveel behoefte aan is en wij verder mee gaan met project Beeklaan 145-147

Opdrachtgever: 070 Vastgoed

Ontwerp: Studioschaeffer


Zoekt u ook een aannemer om uw pand onherkenbaar goed te transformeren?

Neem contact op!

    © Copyright 2024 | Van der Meer Onderhoud